U bent hier

Online Inschrijvingen

Aanmelden :: Registreren

Vakantieplannen Pasen - Zomer 2018


De gemeente Rotselaar biedt uw kinderen een gevarieerd en speels aanbod van activiteiten tijdens de paas- en zomervakantie. Hier vind je alle informatie, handig gebundeld, voor een vakantie vol sport, spel en plezier. Ook dit jaar breiden we het vakantieaanbod nog verder uit...

De sport- en doekampen bezorgen alle kinderen een actieve en creatieve tijd. Ook speelpleinwerking 'de Schavuit' biedt dagelijks een waaier van kwalitatieve en avontuurlijke activiteiten aan. En natuurlijk zorgt ook Stekelbees, in opdracht van de gemeente, voor een ruim aanbod van kinderopvang. Daarnaast nemen we hier ook de vele activiteiten op van heel wat clubs en verenigingen.

In één oogopslag krijg je via het gemeentelijk digitale inschrijfsysteem een handig overzicht van alle activiteiten en meteen weet je ook hoeveel plaatsen nog vrij zijn. Bovendien kan je de betaling onmiddellijk elektronisch uitvoeren. Maak zeker je eigen profiel aan zodat je meteen als gebruiker bent geregistreerd. Op de volgende pagina vind je een korte praktische handleiding.

We wensen je een prachtige vakantie toe!


Jelle Wouters
Schepen Jeugd en Kinderopvang
Nico Lodewijks
Schepen Sport

Ga verder naar de online inschrijvingen >